Artikler om psykisk vold

Velkommen til Omdrejningspunktets omfattende samling af artikler. De dykker ned i vigtige emner inden for psykisk vold, voldelige relationer og narcissisme.

Vores mål er at levere pålidelig information, oplysning og støtte til alle, der søger en dybere forståelse af komplekse aspekter af psykisk vold. 

Artiklerne dækker over et bredt spektrum af emner. Lige fra at identificere tegn på psykisk vold og forstå dets konsekvenser, til at afdække de forskellige former for manipulation og kontrol. Vi ønsker at give dig indsigt i, hvordan man kan genopbygge selvværd og styrke efter voldelige relationer. Samt hvordan man skaber en vej mod en sundere fremtid.

Vi opdaterer løbende vores artikelbase for at sikre, at vi adresserer de spørgsmål og bekymringer, der er mest relevant for vores besøgende. Vi håber, at vores artikler kan være en kilde til oplysning, refleksion og inspiration. Samt at de kan bidrage til din rejse mod at opnå styrke, helbredelse og en følelse af kontrol over dit eget liv.

Hvis du har fundet artikler du vil dele, er du velkommen til at sende dem til os på mail info@omdp.dk.

 

 

 

Du kan tilmelde dig vores tilbud om hjælp her på hjemmesiden under  www.omdp.dk/tilmelding/. Vi har desværre venteliste til alle hold, men vi forsøger at afkorte ventetiden til max. 6 måneder.

Hvis du føler dig sikkerhedstruet eller har brug for akut hjælp, anbefaler vi at du søger hjælp på et krisecenter, ringer 112 og/eller kontakter den nationale hotline hos LevUdenVold på 1888.