Frivillige i Omdrejningspunktet

Velkommen til Omdrejningspunktet – vi er en forening der tilbyder gratis gruppeterapi for mennekser, der er vokset op i psykisk vold, eller som har oplevet psykisk voldelige i parforhold. Vi tilbyder anonym rådgivning og terapi.
Foreningen tilbyder også følgende:
  • Temadage, feks. juridiske oplæg
  • Fællesarrangementer med børn
  • Workshops om vold
  • Foredrag
  • Støtteforløb faciliteret af erfaringspersoner
  • Gruppeterapi
  • Kropsterapi
  • Efterværnsforløb
  • Uddannelse af fagpersoner, læs mere om Vores uddannelse
Her på denne side kan du se de frivillige, der i fællesskab danner de tilbud, vi har i Omdp.
Terapeuter i Omdrejningspunktet er alle uddannede terapeuter med min. en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse.
Alle frivillige modtager løbende supervison og uddannelse.
Tryk på tilmeld for at komme videre til vores hold liste & oversigt.
Psykoterapeutforeningen for uddannede psykoterapeuter

Bolette Line Kragh

Bolette er stifter af Omdrejningspunktet og praktiserende psykoterapeut med speciale i psykisk vold. Bolette er ansvarlig for drift & administration i Omdrejningspunktet – derudover faciliterer hun gruppeterapi i Hillerød hver mandag, samt tirsdag og fredag i Kbh. Bolette er hovedansvarlig for uddannelsesforløbet i OMDP for fagpersoner, samt formand for bestyrrelsen.

Bolette er uddannet psykoterapeut på instituttet DIPSU i 2006 og har praktiseret siden da. Hun har også en master i gestaltterapi fra KGI 2008.

Tlf. 9199 9900

Psykoterapien

psykoterapeutforeningen

Stifter af foreningen Omdrejningspunktet

Vibeke De Lichtenberg

Vibeke er medstifter af Omdrejningspunktet og faciliterer grupper om tilknytningsteori. Vibeke har stor erfaring med supervision og med både individuel- og gruppeterapi, hun er uddannet jordemoder, sociolog, psykoterapeut og supervisor. Vibeke er medunderviser og projektansvarlig på uddannelsesforløbet for fagpersoner. Vibeke er også en del af Omdrejningspunktets bestyrrelse.

Vibeke er uddannet psykoterapeut i 2004, har en master i gestaltterapi fra KGI 2008, er uddannet hypnoterapeut og specialiseret i tilknytning og angst.

Tlf. 2068 6817

Hjemmeside

Psykoterapeut Vibeke De Lichtenberg

Malene Holm

Malene er erfaringsperson og støtteperson på Omdrejningspunktets basisforløb. Hun har stor erfaring med kvinder i psykisk voldelige forhold og arbejder til dagligt, som sygeplejerske. Malene har været med til at forme fundamentet i Omdrejningspunktet og til at skabe et trygt og varmt hjerterum, særligt for de kvinder, der kommer i huset, for første gang. Malene er også en del af Omdrejningspunktets bestyrrelse.

Malene Holm står for Peer to Peer forløb

Sylvia Kurzawa

Sylvia er erfaringsperson og støtteperson på Omdrejningspunktets basisforløb. Hun er medstifter af Omdrejningspunktet og har helt fra start været med til at skabe indhold, form og DNA’et i foreningen. Sylvia har stor erfaring med psykisk vold, både i familier og i parforhold. Hun arbejder til dagligt, som socialrådgiver. Sylvia er ansvarlig for basisforløbene sammen med Malene.

Malene Holm står for Peer to Peer forløb

Benedikte Olesen

Benedikte er både medstifter og erfaringsperson i foreningen Omdrejningspunktet, hvor hun varetager forskellige administrative opgaver, statestikker, tilmelding, programmer, evaluering og skabelsen af selve fundamentet i foreningen. Benedikte er næstformand i bestyrrelsen, samt ansvarlig for koordinering af deltagere og de frivillige i foreningen.

Benedikte Olesen er medstifter af Omdp

Tine Tanning

Tine skabte muligheden for at skabe Omdrejningspunktet, da vi i 2022 besluttede at gøre ideen om “terapeutisk hjælp til voldsramte kvinder” til virkelighed. Tine er forstander i Kontaktcenteret Vesterbro og gav os muligheden for at vokse i husets lokaler.  Tine er medstifter af  Omdrejningspunktet og har været en vigtig del af at kunne tilbyde gratis terapi, uden penge til at drive tilbuddet. Tine har livslang arbejdserfaring med udsatte, sårbare kvinder og har derfor en naturlig passion for Omdrejningspunktets skabelse. Tine er ansvarlig leder af Omdrejningspunktets administration.

Tine Tanning er forstander i Kontaktcentret Vesterbro

Claire Elaine Percy Schmidt

Claire er psykoterapeut, uddannet på Psykoterapeutisk institut og gruppeterapeut i Omdrejningspunktet, udover at tilbyde individuel terapi. Claire er projektansvarlig for Podcast om psykisk vold i Omdrejningspunktet.  Claire har en bred erfaring i arbejdet med voldsdynamikker og arbejder som praktiserende psykoterapeut med speciale i vold.

Claire faciliterer gruppeterapi i Omdrejningspunktet Kbh hver onsdag kl 17.30-20.00 sammen med Trine Asmund.

Tlf. 3149 1053

Psykoterapeut Claire Elaine Percy Schmidt

Betina Nielsen

Betina er praktiserende psykoterapeut og uddannet på instituttet SEOP, som er en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse i eksistentiel & oplevelsesorienteret terapi. Betina faciliterer gruppe for Omdp i Hillerød hver mandag fra kl. 17-19, sammen med Bolette. Desuden er hun frivillig i Headspace/Helsingør, et anonymt tilbud til unge, der har det svært. Betina har tidligere været frivillig på Startlinien, som er telefonisk støttetilbud til sårbare unge.

Tlf. 2761 6901

Hjemmeside

Psykoterapeutforeningen

Betina Nielsen psykoterapeut i OMDP

Anne-Marie Eskildsen

Anne-Marie Eskildsen er både privatpraktiserende socialrådgiver og psykoterapeut MPF.  Anne Marie har arbejdet med forskellige udsatte grupper siden 1993, både børn, voksne og familier. Hun har et stor kendskab til kvinder, der har levet i vold og har derudover en bred erfaring med af facilitere grupper indenfor sorg, angst og stress. Anne-Marie er facilitator i Omdrejningspunktets gruppeterapeutiske tilbud i Tørring ved Vejle.

Tlf. 2651 3028

Hjemmeside

psykoterapeutforeningen

Privat socialrådgiver Anne-Marie Eskildsen

Trine Asmund

Trine er praktiserende psykoterapeut med overbyggende speciale i psykiske voldsdynamikker. Trine faciliterer gruppeterapi i Omdrejningspunktet Hillerød, sammen med Claire, onsdage kl 17.30-20.00.

Herudover arbejder Trine med klienter med parforholdsproblematikker og er som supplement frivillig rådgiver på Partelefonen, Center for Familieudvikling. 

Trine er uddannet psykoterapeut fra SEOP. 

Tlf. 2986 6662

Se mere om Trine her

Terapeut i omdrejningspunktet

Tina Rasmussen

Tina er praktiserende psykoterapeut fra instituttet DIPSU i 2006. Hun er ansvarlig for Omdrejningspunktets online gruppeterapi. Tina har arbejdet som praktiserende psykoterapeut siden 2006. Hendes speciale er indenfor områder som angst, stress og højt alarmberedskab. Tina tilbyder også tankefelt terapi og meditation. Hun besøger dig gerne privat ifm. individuel terapiforløb, for kvinder der er sikkerhedstruet eller på anden måde, er forhindret i fysisk fremmøde.

Tina faciliterer gruppeterapeutiske onlineforløb i Omdrejningspunktet onsdage fra 20-21.30

Tlf. 6082 7925

Frivillig psykoterapeut Tina Rasmussen

Mie Silberg

Mie er erfaring og støtteperson i Omdrejningspunktets gruppeforløb tirsdag mellem kl. 13-15.30, hvor hun faciliterer grupper sammen med Bolette Line Kragh.

Derudover er Mie frivillig hjælper til forskellige administrative & praktiske opgaver i huset. Mie er også den regnskabsansvarlige i bestyrrelsen.

Frivillig støtteperson i Omdp

Malene og Sylvia

Sylvia og Malene har været med til at skabe fundamentet i Omdrejningspunktet. Ideen om at meningstilskrive sine erfaringer med psykisk vold, ved at hjælpe andre kvinder, er en stor passion for både Malene og Sylvia. Støtteforløbet i København faciliteres af Sylvia og Malene. Begge fungerer som erfaringspersoner og er ansvarlige for støtteforløb /Peer to Peer. De faciliterer i omdrejningspunktet, mandag aften kl. 17-19.

Peer to Peer forløb i omdrejningspunktet

Merete Erika Larsen

Merete er socialpædagog og praktiserende psykoterapeut. Uddannet fra EFT instituttet, som er en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse i Emotionel fokuseret terapi. Merete har mange års erfaring med sårbare unge og voksne. Hun arbejder på krisecenter med kvinder, der har levet i voldelige relationer og faciliterer sideløbende gruppe i Omdrejningspunktet.

Tlf. 2813 5028

psykoterapeutforeningen

Psykoterapeut Merete Erika Larsen

Nickie Therese Flyger

Nickie er frivillig  i Omdrejningspunktet og har været med til at inspirere og skabe formen i OMDP, helt fra start. Indputs til SoMe image og hjemmeside opstillingen. Derudover er Nickie professionel fotograf og er ofte den kreative skaber af reels & videoer på de sociale medier.

Fotograf Nickie Therese Flyger

Therese Maria Schantz

Therese er kommunikationsansvarlig og erfaringsperson i Omdrejningspunktet. Hun arbejder, som frivillig og som faciliterende erfaringsperson på Omdrejningspunktets basisforløb. Therese er en del af OMDP’s bestyrrelse.

hjælp til voldsramte kvinder

Julie Cecilie Eriksen

Julie er webansvarlig og administrativ hjælper i Omdrejningspunktet. Hun skriver tekster og opdaterer hjemmesiden. Derudover er Julie erfaringsperson og med i planlægningen af kommende gruppetilbud.

Frivillig erfaringsperson i omdp

Nina Sønderberg

Nina er psykoterapeut studerende og erfaringsperson. Hun er med som føl, på holdet i Hillerød, hver mandag fra 17-19.30, sammen med psykoterapeuterne Betina Nielsen og Bolette Line Kragh. Nina har en særinterersse i forståelsen af forældrefremmedgørelse, som udover psykisk vold generelt, vil være hendes fokusområde i Omdrejningspunktet.

Tlf. 2818 0297

 

Nina sønderberg psykoterapeut med speciale i forældrefremmedgørelse

Esben Jensen

Esben er psykoterapeut MPF og erfaringsperson i Omdrejningspunktet. Han faciliterer gruppeterapi for mænd i København, hver onsdag fra 17-19.30, sammen med psykoterapeut Tina Rasmussen. Esben har en særinterersse i forståelsen af forældrefremmedgørelse, udover psykisk vold generelt, Esben varetager administrative opgaver, som bla. evaluering og supervision af gruppeterapi i Omdrejningspunktet.

Tlf. 2831 4739

 

Psykoterapeut MPF i omdrejningspunktet

Mona Kjærulff Hansen

Psykoterapeut Mona Kjærulff Hansen er gruppefacilitator for terapiforløb i omdrejningspunktet mandag kl. 11-13.30 for kvinder,. der har levet i psykisk vold. Hun har 30 års erfaring i arbejdet med mennesker og har sideløbende uddannet sig til både socialpædagog, psykoterapeut og familiebehandler. Mona har skrevet flere bøger om psykisk vold og genopbygning af sig selv.. Se hendes bøger her: www.forlagetmonak.dk/

Jeg er blevet en del af Omdrejningspunktet, har min egen historie med mig og tilbyder i  samarbejdet, til dig der gerne vil ændre på din aktuelle situation, dine mønstre og skabe et bedre liv for dig og dine nærmeste terapi til nedsat pris. Du kan søge mig frem på nettet via www.monahansen.dk

Tlf. 6064 2503

 

Mona Kjærulff Hansen psykoterapeut

Sanella Hesselgaard Wilken

Sanella er team manager i Omdrejningspunktet og varetager både administrative opgaver og personale opgaver. Sanella er uddannet ergoterapeut og kropsterapeut. Derfor faciliterer hun også kropsterapeutiske forløb. Sanella tilbyder individuelle forløb med kropsterapi, til nedsat pris for medlemmer af foreningen.

Tlf. 5188 8335

 

Kropsterapeut Sanella Hesselgaard Wilken

Lena Berit Pedersen

Lena er uddannet familie- og psykoterapeut fra Kempler Instituttet og har en baggrund som pædagog, særligt indenfor behandlingsområdet og som ansat i PPR. Lena faciliterer terapeutiske gruppeforløb i Omdrejningspunktet med fokus på følelser og elementer omkring det, at være mor, i et forhold med psykisk vold. Lena tilbyder terapiforløb til nedsat pris for Omdrejningspunktets medlemmer. Både for voldsudsatte og med udgangspunkt i ovenstående problemstillinger, omkring det at være en god forælder midt i en høj konflikt. Lena har klinik i Lyngby og tilbyder alternativt online sessioner.

Tlf. 4052 9425

 

terapeut uddannet på kempler instituttet

Otto Krag

Otto er kropsterapeut, supervisor og underviser med mange års erfaring indenfor Bodynamic. Otto faciliterer grupper med kropsterapi for frivillige erfaringspersoner og terapeuter.

 

kropsterapeut Otto Kragh

Tyrone Drinkwater

Tyrone er vores praktiske hjælper i huset på Vesterbro. Han hjælper med alt fra rengøring, oprydning, indkøb:til tekniske udfordringer. Han er et varmt og generøst menneske, som altid bringer varme ind i huset. Vi elsker hans selskab og hans glæde ved at hjælpe os.

 

frivillig hjælper i omdrejningspunktet

Jeanette Hjelm Jessen

Jeanette er støtte & erfaringsperson i Omdrejningspunktet og faciliterer det gruppeterapeutiske forløb mandag kl. 11-13.15, sammen med Bolette Line Kragh og er erfaringsperson på mor-forløbene, som faciliteres af Lena Pedersen. Jeanette er uddannet på Omdrejningspunktets psykisk volds uddannelse og er en fantastisk omsorgsperson for andre kvinder i foreningen.

 

Erfaringsperson i omdrejningspunktet

Andrew Vaughan

Andrew er vores frivillige hjælper i huset på Vesterbro. Han hjælper med administrative opgaver, som koordinering og opsætning af undervisningsmateriale til vores uddannelsesforløb. Han digitaliserer tekster fra vores forløb og står for design af skabeloner. Andrew er en stor støtte og ressource, som også er ansvarlig for vores LinkedIn. Han er altid engageret og hyggelig at arbejde sammen med. Vi er dybt taknemmelige for hans generøsitet.

Andrew Vaughan er frivillig i OMDP

Omdrejningspunktet er en frivillig indsats i kampen imod voldelige relationer. 

Vi bor i Valdemarsgade 21, 1. sal, 1665 København V og er støttet af Kontaktcenteret Vesterbro. 

Alle gruppeforløb hos Omdrejningspunktet er gratis hjælp til psykisk voldsramte kvinder. Vi henviser til terapeuter med speciale i psykisk vold, som tilbyder individuel terapi til 400 kr. pr time til brugere af Omdrejningspunktet.

Kontakt os på denne mail:

info@omdp.dk

Omdrejningspunktet er støttet af Kontaktcenteret Vesterbro, som skaber rammerne om vores gratis tilbud på Vesterbro.

Omdrejningspunktet Logo

Vi har fået doneret lokaler fra Kontaktcenteret Vesterbro.