Højkonfliktsager i familieretshuset, i kommunen og til sidst i familieretten er en bekostelig affære på alle parametre.

Søg støtte og hjælp til at begå dig i det danske familieretslige system. Du kan ikke stå i det alene! Vores system er ikke rustet til sager med vold.

Efter en skilsmisse fra en psykisk voldelig partner, venter en endnu større kamp, end at leve sammen.

Kampen om bodeling, samvær, bopælsadresse og børnepenge. Kampen for retfærdighed er en kamp, der sjældent er værd at tage, i den slags sager. Ofte handler modpartens konflikt om at beholde en plads i dit liv, uanset om den er god eller dårlig. Hans (eller hendes) ret til tilgang til dig, din forsyning eller følelsen af at være en familie, er ofte smertepunktet, forklædt som noget andet.

Drømmen om et venskabeligt brud, kan få dig til at gå langt, også for langt. Desværre kan netop den illusion være et lokkemiddel til at få dig til at indgå aftaler, typisk økonomiske, som du rationelt set, ikke ville indgå. Det er en umulig opgave at være venner med en psykisk voldelig partner. Af forskellige årsager. En af årsagerne er, at du ikke kan bekæmpe ukærlig adfærd, med kærlig adfærd. Du skal vågne op og se hvem du er oppe imod. Først når du ser det, kan du begå dig i relationen, med udgangspunkt i din egen virkelighed.

Omdrejningspunktet formidler støtte og terapi til, at kunne begå dig i sager med høj konflikt. Vi taler af personlige erfaringer og forstår vigtigheden af, at få hjælp, i et system, hvor du ellers ikke kan få hjælp.

Skriv til os på mail info@omdp.dk for information om vores tilbud.

 

Højkonfliktsager i familieretten

 

Højkonflikt sager!

Omdrejningspunktet inviterer til workshop om de juridiske spilleregler i højkonfliktsager. Oplægget vil være af Thorbjørn Thomsen fra Advodan i Roskilde. Thorbjørn har speciale i familieret, anbringelse og højkonfliktsager.

Du kan se mere om Thorbjørn her: Info om Thorbjørn

højkonflikter familieretshuset