Vores tilbud

Omdrejningspunktet tilbyder forskellige former for hjælp til kvinder og mænd, der har levet i voldelige relationer. Vi harc adskilte hold for kvinder og for mænd, med særligt fokus på psykisk vold. 

Vores intention er, at hjælpe dig med at genvinde dine ressourcer og forkusere på din egen proces, fremfor din fokusering på at hjælpe din partner. 

Alle, der arbejder i Omdrejningspunktet, har personlige erfaringer med voldsdynamikker og ekspertise indenfor forståelsen af kompleksitet ved “kærlighed der gør ondt”. Hos os er det ikke et krav at du er ude af din relation. Vi tilbyder hjælp til at navigere i din relation og genvinde dine egne personlige rettigheder. Udviddet bevidsthed og forståelse for din proces, mener vi, er vejen til healing.

Vi tilbyder følgende former for grupper:

 • Basisforløb for kvinder, der har brug for støtte, fællesskab og viden omkring psykisk vold.
 • Gruppeterapi for mænd med psykoedukation og gestaltterapi, specielt formet til at bryde voldsspiralen.
 • Gruppeterapi for mødre med psykoedukation og gestaltterapi, specielt formet til at bryde voldsspiralen.
 • Efterværn, holdet for tidligere deltagere, som er klar til et intenst forløb med en kombination af kropsterapi og gruppeterapi. 
 • Gengangere, holdet for deltagere der har gennemgået basisforløbet og som ønsker et intenst terapeutisk forløb.
 • Onlineforløb for kvinder, der bor langt fra vores fysiske rammer eller som er sikkerhedstruet og derfor ikke kan møde op. Forløbet er ment som støtte, spejling og sharing.
 • Onlineforløb for mænd, der bor langt fra vores fysiske rammer, men som har brug for støtte, spejling og fællesskab.
 • Workshops om jura i familieretssager med højkonflikt.
 • Uddannelsesforløb for fagpersoner der ønsker at uddanne sig indenfor voldsforståelse.

Vi har tilbud i København, Hillerød, ved Vejle og online.

Kampen kan ikke kæmpes alene!

Kropsterapi

Når du har levet med vold, vil din krop udvikle forskellige former for forsvar. Kæmp, flygt eller frys vil ofte være de mekanismer som kroppen søger tilflugt i. Derudover udvikler de fleste forskellige former for belastningsreaktioner ved at leve med et højt alarmberedskab. Kroppen husker ofte bedre end hovedet og lever ofte videre, i det samme alarmberedskab, selvom den konstante fare er overstået. Derfor mener vi i Omdrejningspunktet, at kropsterapi er en meget vigtig indgangsvinkel, i rejsen hjem til dig selv og ud af den voldelige spiral.

Vores kropsterapeutiske grupper faciliteres af kropsterapeut Sanella Hesselgaard Wilken, Bolette Line Kragh eller af Tina Rasmussen.

Vores danseterapi “Express your emotions” faciliteres af udd. danser og instruktør Sophia Ghani, som også er erfaringsperson i Omdrejningspunktet.

Vores kropterapeutiske forløb vil være med respekt for dig og dine grænser. En oplagt mulighed for at opnå ro og healing i samspil med andre, der har levet i psykisk vold.

Vi tilbyder løbende forskellige former for kropsterapeutiske forløb.

 

 

Basisforløb

Basisforløbet er faciliteret af erfaringspersoner, som selv har bearbejdet deres erfaringer med psykisk vold. Forløbet er bygget op over temaer om psykisk vold for at udvidde bevidstheden og forståelsen af de dynamikker, der er i voldelige relationer.

Basisforløbet er et tilbud til dig, der har brug for støtte, større forståelse og fællesskab med andre kvinder i lignende situation.

 

Vi opbygger et trygt, anonymt fællesskab, hvor vi kan dele fordomsfrit og åbent. Vi dømmer og vurderer ikke hinanden!

 

Individuel terapi

Individuel terapi er en mulighed for at skabe en forandring i dit liv. Når du har levet i psykisk vold, kan det være nødvendigt med individuel støtte og hjælp til at komme tilbage til din kerne. Din virkelighed bliver forvrænget, når du lever i en voldelig relation og det kan kræve en aktiv indsats, at finde tilbage til din egen virkelighed.

De psykoterapeuter, der er tilknyttet Omdrejningspunktet, har ekspertise i psykisk vold. Vores medlemmer har mulighed for at gå i individuel terapi til 500 kr. pr. time.

Omdrejningspunktets terapeuter er følgende:

 • Tina Rasmussen Psykoterapeut tlf. 60827925
 • Vibeke De Lichtenberg Psykoterapeut MPF, Østerbro, tlf. 20686817
 • Bolette Line Kragh Psykoterapeut MPF, Virum, tlf. 91999900
 • Sanella Hesselgaard Wilken, Kropsterapeut, Virum, tlf. 51888335
 • Claire Elaine Percy-Smith Psykoterapeut, København, tlf. 31491053
 • Merete Erika Larsen, Psykoterapeut MPF, Hellerup/Holte, tlf. 28 13 50 28
 • Anne-Marie Eskildsen Psykoterapeut MPF, Tørring/Vejle tlf. 2651 3028
 • Trine Asmund psykoterapeut MPF, København, tlf. 2986 6662
 • Betina Nielsen, Psykoterapeut MPF, København tlf. 27616901

Individuel terapi tilbydes til en særlig pris på 400 kr pr session til Omdrejningspunktets medlemmer.

Via Omdrejningspunktet kan du blive henvist til erfarne terapeuter som har speciale i voldsdynamikker, misbrugsforhold og traumebånd i parforhold.

Har du brug for hjælp?

Husk på du er ikke alene i denne kamp, tag kontakt til os på omdp@protonmail.com

Alle, der arbejder i Omdrejningspunktet, har egne erfaringer med voldelige relationer. Enten fra opvæksten, parforhold eller begge dele. At elske et menneske, som skader dig, er svært at forstå. Vi mener, at du skal have prøvet det, for at kunne forstå det.

Derfor tøv ikke med at tage konktakt. Du er ikke alene!