Når kærlighed ødelægger dig!

Kærlighed skal ikke gøre ondt. Det skal gøre dig stærkere og gladere, ikke ulykkelig og bekymret.

Når du lever i en nedbrydende relation eller vokser op i en familie, med en ukærlig omsorgsform, vil du negligere og normalisere en unormal adfærd. Mange der lever i psykisk vold opdager at de også er vokset op i psykisk vold. Enten som en del af deres opdragelse eller som en dynamik imellem forældre. Vores mission er at bryde den sociale arv. Et mønter, der ofte går igennem mange generationer, kan kun brydes med intens, fokuseret terapi. Terapi der er specialiseret og målrettet til kompleksitet i vold.

Mange tilbyder samtalegrupper eller gruppeterapi med kognitive redskaber. Det er en god støtte og ramme for fællesskab, men vi mener ikke at det er nok til, at gøre en virkelig indsats imod vold. Derfor tilbyder vi procesorienteret gruppeterapi, hvor hver enkelt deltager, arbejder i individuel terapi, med gruppen som vidner. Formålet, med denne form for gruppeterapi, er at arbejde parallelt i den terapeutiske proces og derved udvikle sig i samspillet med andre. kan være et på forhånd formuleret specifikt tema, eller det kan være en mere generel udviklingsgruppe, hvor deltagerne arbejder med deres forskellige individuelle temaer.

Psykisk vold er som en virus. der flytter ind i dit psykiske system.

 

 

 

psykisk vold i parforhold

Har du brug for hjælp?

Husk på du er ikke alene i denne kamp, tag kontakt til os på omdp@protonmail.com

Alle, der arbejder i Omdrejningspunktet, har egne erfaringer med voldelige relationer. Enten fra opvæksten, parforhold eller begge dele. At elske et menneske, som skader dig, er svært at forstå. Vi mener, at du skal have prøvet det, for at kunne forstå det.

Derfor tøv ikke med at tage konktakt. Du er ikke alene!