Her kan du tilmelde dig vores hold

Omdrejningspunktet tilbyder gratis anonym gruppeterapi til kvinder, der lever eller har levet med psykisk vold, fysisk vold, økonomisk vold eller seksuel vold. Kampen kan ikke kæmpes alene – vi vil hjælpe dig til at genfinde din styrke.

 

 

Tid & Sted

Omdrejningspunktet tilbyder både kropterapi, danseterapi, støttegruppe samt online og fysisk gruppeterapi. De fysiske grupper afholdes i Omdrejningspunktets lokaler i Kontaktcentret på Vesterbro, Valdemarsgade 21, 1665 København V, i Hørsholm og omkring Vejle i Jylland.

 

 

:

Tilmeld dig her

Vælg tidspunkt

Vælg by

Har du tidligere gået i terapi?

Har du tidligere gået i terapi OMDP?

Omdrejningspunktet tilbyder gratis hjælp for voldsramte kvinder.

Omdrejningspunktet tilbyder gratis anonym gruppeterapi til kvinder, der lever eller har levet med psykisk vold, fysisk vold, økonomisk vold eller seksuel vold. Kampen kan ikke kæmpes alene – vi vil hjælpe dig til at genfinde din styrke!

For at komme til vores tilmeldning, kan du sende en mail til omdp@protonmail.com eller under tilmelding, på denne side. Tryk på læs mere for yderligere info!

Gratis gruppeterapi

Ved Omdrejningspunktets gruppeterapi er der både fokus og plads til teoretiske synspunkter og samtidig deltagernes egne erfaringer og inputs. I forløbet kan du forvente et godt alternativ til individuel terapi, selvudvikling og større forståelse for de voldelige relationers dynamikker.

Omdrejningspunktets gruppeterapi er et forløb over 8 uger. Dette faciliteres af uddannede terapeuter, som har erfaring med gruppedynamikker. De har stort fokus på og er gode til at inddrage alle deltagere og dermed skabe et trygt rum.

Dette tilbud findes både fysisk og online hvor dette er et tilbud med mulighed for sharing og støtte til kvinder, der ikke har mulighed for at deltage ved fysisk fremmøde.  Der er tavshedspligt i gruppen. Vi dømmer og vurderer ikke!

 

Terapeuterne

Alle psykoterapeuterne i Omdrejningspunktet har minimum en 4 årig psykoterapeutisk uddannelse bag sig & samt en lang bearbejdning af eget materiale via individuel terapi og kropsterapi. Alle arbejder frivilligt i foreningen og har egne personlige erfaringer med voldelige relationer.

Voldsrelationer

Forståelsen og baggrunden for en kærlighedsrelation med voldsdynamikker, kan være meget svær at forstå. Dynamikken er kompleks og ambivalent. Vi mener at man skal have prøvet det selv, for at forstå det. Derfor har alle, som arbejder i Omdrejningspunktet, egne erfaringer med vold.

De 2 sider

Det kan være svært at forstå, hvordan det menneske du elsker, kan være den samme person, som skader dig. Når vi bliver mødt, forstået og elsket, opstår der en drøm om endelig at være sammen, med den rette person. Personen, som kan indfri vores drømme. Derfor strækker vi os langt udover vores egne grænser, for at imødekomme vedkommende og igen opleve følelsen af “drømmen”. Denne dynamik er en central det af den psykiske vold. Det bliver dit ansvar at få det bedste fra ham. Også selvom det er umuligt, at regne ud, hvilken udgave af ham, der vil være dominerende på et givent tidspunkt.

Mød ligesindende

Hos Omdrejningspunktet kan du forvente at møde andre ligesindende kvinder, som har oplevet tilsvarende parforhold, arbejdsforhold eller barndomshistorier.  Ofte er det ressourcestærke kvinder som oplever at indgå i relationer, der først ser indbydende ud, men senere viser sig at være det modsatte. Postulatet om at stærke kvinder også er udsat for vold, har vi lavet fordi det fortæller om en overset gruppe af kvinder, som har svært ved at få hjælp, fordi de er vant til at klare alting selv. Stærke kvinder er en attraktiv profil for mænd der har en krænkende, voldelig side. Det kan handle om jalousi, mindreværd, ubalance i parforholdet og mange andre ting. En fællesnævner er dog at de fleste af denne type mænd, tiltrækkes af kvinder der har meget (ofte mere end dem selv) at byde ind med.